Hotel Collectie

Referenties

Hotel Den Hof – Zelzate

Van landschoot levert super kwaliteit met een super service! Altijd snep bediend, de beste raad en van onze hotelgasten alleen maar positieve reviews over de bedden.

B&B Intermesso - Slijpe

We zijn zeer tevreden over de hotelcollectie van Van Landschoot. Klanten zijn keer op keer positief, zelfs iemand met rugklachten die in lange tijd zo goed niet heeft geslapen. De goede kwaliteit van de bedden en met de heerlijke nachtrust die we onze klanten kunnen bieden is een van de sterktes van onze B&B!

Carlton Hotel – Gent

De service is van even bijzonder goede kwaliteit als de bedden zelf.

Hotel Glenmore – Oostende

Sedert wij overgestapt zijn naar de hotelcollectie van “Van Landschoot” krijgen wij geen klachten meer over de bedden en het slaapcomfort. Voor een hotellier is dat een heel belangrijk punt.

Hotel Orchidee – Aalter

Onze gasten zijn zeer tevreden over het hoog en stevig slaapcomfort van de bedden van Van Landschoot. De prijs-kwaliteit verhouding zit zeer goed en de service, leveringen en dienst na verkoop verloopt vlekkeloos. We zouden de hotelcollectie van Van Landschoot zeker aanraden aan collega hoteliers!

Hotel Portinari – Brugge

“Als hotel is het essentieel om een goede nachtrust te voorzien voor onze klanten. 
Alles staat of valt dan ook met een goed bed. Al bij het eerste contact waren wij overtuigd om de ideale oplossing te vinden bij Van Landschoot. Een perfecte balans tussen Prijs, Kwaliteit en Service.”